LMK stafetten bilde

LMK-stafetten 9.-14.AUGUST 2017

LMK stafetten bilde

 

 

 

Veterankjøretøy er en kulturskatt som blir tatt som en selvfølge av den delen av samfunnet som ikke er direkte involvert.

Tiden er inne for å skape almen forståelse for hvilken kulturskatt disse kjøretøyene representerer og derfor arrangeres LMK -Stafetten 9.-17.august 2017, med underteksten "på veg fra hobby mot kultur på hjul".

Stafetten har et politisk budskap som setter fokus på de utfordringer vi står ovenfor for videre bruk av våre kjøretøy på offentlig veg. Slike som årsavgiften, vedtekter og tilsetning av etanol i drivstoffet.

Arrangementet er iverksatt som et felles løft for alle som har interesse for historiske kjøretøy og er en dugnadsinnsats av flere av de motorhistoriske kjøretøyklubbene som er med i Landsforbundet LMK. Harstad Motorhistoriske Klubb er en av dem. 

Vi trenger hjelp av dere alle skal vi få dette til. 

Bli med å kjør for en viktig sak. Alle kan delta med kjøretøy over 30 år, på så lang eller kort etappe som de selv ønsker. Alle som kjører er med på arrangementet og gjøre dette mulig. Se kjøreruten Hammerfest-Trondheim hvor den befinner seg til hver tid.

La våre fremtidige  generasjoner få oppleve våre rullende kulturarv!

 

LMK-stafetten har egen FB side: LMK-stafetten 2017 for begge rutene.  FB arrangementer: LMK-stafetten etappe Harstad-Narvik-Fauske-Sandnessjøen , og for etappen Mo-Sandnessjøen-Mosjøen-Grong. Samt instagram:"lmkstafetten, hvor det foreligger konkurranse om beste bilde av kjøretøyet du  skal delta med.

 

Det er produsert eget materiell som skal brukes under stafetten: flyers, og klistremerker. Samt banner,rollups og beachflagg som også etter arrangementet skal brukes av LMK  ,for videre promotering av kultur på hjul.

 

Kontaktperson: Merethe Larsen tlf.93685840

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *