- så lenge interessen er der, finnes vi.

forsidebilde1

Initiativet til å starte en klubb; februar 2005.

Stiftet april 2005.

Harstad MotorHistoriske Klubb – er en klubb for alle med interesse i og for motorhistorikk. Det kan være alt ifra biler, motorsykler, mopeder, snøscootere til et eller annet motorisert utstyr. Klubbens formål er å skape et miljø for personer med dette som interessefelt. Aktivitetene til klubben skal være en inspirasjonskilde for bevaring og restaurering av motorhistorie.

Vi setter mer pris på patina, enn høyglanspolering. Hos oss finner du ingen konkurranse om penest, mest orginale, best lakk, etc.

I vinterhalvåret møtes vi innendørs i lokalet til Harstad skipsverftshistorie i Samasjøen, annenhver torsdag.Medlemsmøtene består av mest sosialt samvær, med innslag av diverse klubb informasjon og temaforedrag.  Stikk gjerne innom for en prat.

IMG_6245

I sommersesongen møtes vi hver torsdag på hurtigrutekaia i Harstad(Larsneset) hvor det er motortreff for alle motorinteresserte i byen.

CIMG4886

Se i vår treffkalender hvor vi er og møt gjerne opp.

Kjenner du noen med glødende lidenskap for motorhistorie i Harstadområdet, informer denne personen om at vår klubb eksisterer
Hvordan bli medlem? Se Kontakt oss